Рокли

44,00 лв
56,00 лв
Ново
38,00 лв
Ново
39,00 лв
Ново
39,00 лв
Ново
48,00 лв
Ново
39,00 лв
Ново
39,00 лв
Ново
39,00 лв
75,00 лв
39,00 лв
56,00 лв
39,00 лв
44,00 лв
Промо
24,99 лв
Спестяваш:
15,01 лв
Промо
24,99 лв
Спестяваш:
16,01 лв
75,00 лв
75,00 лв
Намален
24,99 лв
Спестяваш:
19,01 лв
Намален
24,99 лв
Спестяваш:
31,01 лв
Намален
24,99 лв
Спестяваш:
16,01 лв
Страница 1 от 4
 

 

Роклята е класическа женска дреха, която произлиза от древната туника. Всеки модел рокля притежава свой индивидуален чар и променя излъчването на жената. Такава е ролята й от край време, въпреки че през вековете са съществували различни видове дамски рокли. Главно те изтъквали социалното положение на жената, в зависимост от нейната обществена прослойка. Също така, украсите на тази дреха, в миналото, били тясно свързани с етноса, местожителството и религията. Днес, всяка една дамска рокля е обвързана по-скоро с прищевките на различните модни тенденции, отколкото с традициите и моралните норми.

В 21-ви век жените от цял свят носят дълги рокли през деня и къси рокли вечер, както и обратното, т.е всяка жена има свободата да избира кога, къде и с каква рокля би се чувствала най-добре. За да обхванем това разнообразие от женски вкусове и различни модни течения, ние от онлайн магазин за дрехи „Laleto” сме подготвили голяма колекция от дамски роклионлайн, която може да разгледате в сайта ни.

Всички модели рокли се предлагат в различни размери. За да откриете Вашия, можете да използвате таблицата с размери, налична в онлайн сайта на магазина. И тъй като знаем, че не всяка жена се чувства добре в рокля, както е например при обличането на панталон – в категория Рокли/ rokli ще откриете различни видове, в които да се чувствате добре.

Така наречените ежедневни рокли са едни от най-популярните сред жените. Те се открояват със свободата на движение, която осигуряват, за разлика от по-официалните модели. Всички ежедневни рокли могат да бъдат подбирани, според сезона, което разкрива колко голямо разнообразие притежава този вид rokli online. Подобен ефирен тип облекло несъмнено трябва да присъства в гардероба Ви, тъй като никога не се знае кога ще Ви потрябва. Своите ежедневни рокли предлагаме в различни размери, кройки и принтове. Изберете тази, която най-много Ви харесва. При избора е важно да я съобразите с Вашия тип фигура и да прецените с каква дължина ще Ви бъде най-удобно да извършвате рутинните си дейности. 

Колкото и удобни да са роклите за неофициални случаи – всяка жена трябва да има поне няколко елегантни рокли в гардероба си. Онлайн магазин за дрехи „Laleto” разполага с голям набор от модели за всякакви изискани случаи. Някои от роклите, които ще срещнете, са съсредоточени върху конкретни поводи, като абитуриенски рокли и сватбени рокли – за два от най-специалните Ви дни. Сред феерията от официални рокли ще видите още: вечерни рокли, с които успешно може да замените въпросната рокля за бал; бутикови рокли; зимни рокли  и т.н – за да бъдете изящни през всеки един сезон.

Освен помпозните бални рокли и останалите официални модели, в онлайн магазин „Laleto” Ви очакват много евтини рокли от типа на плажни рокли, дънкови рокли, спортно елегантни рокли и други.

Всичко е въпрос на вкус, а ние сме подготвили за всеки по много. Очакваме Ви!