Топове

Намален
24,99 лв
Спестяваш:
19,01 лв
56,00 лв
Намален
24,99 лв
Спестяваш:
16,01 лв
Намален
24,99 лв
Спестяваш:
16,01 лв
Намален
29,00 лв
Спестяваш:
15,00 лв
Намален
29,00 лв
Спестяваш:
15,00 лв
56,00 лв

    Думата топ се отнася за горна дреха, която е къса до пъпа. Топовете преминават през различни трансформации. Могат да са тесни, плътно прилепнали по тялото или ефирни и свободни. Тъй като е много модерна високата талия можете да ги носите с пола с висока талия, дънки или панталон. Което и да изберете ще ви стои страхотно.

            Топовете могат да бъдат без ръкав, с къс ръкав, дълъг или дори без презрамки (тип бюстие). Всичко това е според вашия вкус и виждане за идеалната визия. Тази дреха в момента е сред най-предпочитаните от известните личности, тъй като голяма част от известните марки въведоха топа като дреха, която можете да носите и в спортен и в елегантен стил.

            Наистина топовете са много удобни, а и ако обичате да бъдете актуални, с тях наистина ще го постигнете. Много е важно да прецените дали фигурата ви отговаря за този тип дреха и дали имате възможност да облечете плътно прилепнал топ или ви е нужно да носите от по-широките. Съветваме ви винаги когато избирате дрехите си да се съобразявате със структурата на тялото си. Защото дадена дреха може много да ви хареса как стои на някого, но на вас да стои по съвсем различен начин и да изглеждате смешни с нея.

            Все пак не пренебрегвайте вкуса си, за всеки има по нещо, без значение как изглежда. В магазина на Лалето ще откриете за всяка една от вас по нещо. А така модерните топове предлагаме във всякакви разновидности и цветове. Сега са точно сезоните, в които спокойно можете да се по разхвърляте и да носите каквото си поискате и най-вече това, което харесвате най-много. Ако сте почитатели на модата и обичате да я следвате, определено няма да сгрешите, ако изберете топовете да присъстват във вашия гардероб. Както казахме те са универсално облекло, от което можете да намерите модел за всеки тип структура, както и за всеки стил на обличане.