Връхни облекла

         Връхните облекла обикновено се избират според сезона.

            Ако ви трябват връхни облекла за пролетта можете да изберете дънково яке, сако, яке от по-тънка материя, кожено яке, жилетка. Всъщност пролетното яке трябва да ви предпази от сутришните по-ниски температури.

            За лятото знаете, че не ви е нужно яке, но понякога вечер става по-хладно и можете да използвате това, което сте избрали за пролетта. Защото колкото и хладно да стане лятото е най-топлия месец и температурите не падат толкова много.

            За есента, докато е по-топло можете да използвате пролетните връхни облекла, но времето тогава е много променливо и може да бъде, както много топло, така и доста по-студено. Затова трябва да бъдете заредени с арсенал от по-плътни палта или якета. Отново можетe да се доверите на коженото яке, но е добре да имате един шлифер – къс или дълъг, който да ви предпазва от вятър и дъжд. А за по-студеното време можете да използвате късо тънко палто.

            Зимата е сезонът, през който са ви необходими повече връхни облекла, защото е немислимо да излизате без тях. Знаете колко студено е времето тогава, затова е хубаво да се заредите с няколко вида такива. Трябва да имате поне едно шушлеково яке, което да ви служи, когато вали сняг. Задължително палта от естествена вълна, защото те предпазват най-добре от студа. Кожата също е подходяща за зимния сезон, но или трябва да е уплътнена от вътре с пух, или да е външно с косъм.

            Цветовете, които ще се носят тази година са класическото черно, червено, цвят горчица, бяло, сиво, бежово.

            Кройката на връхните облекла може да бъде както права, така и вталена. Интересни са тези с асиметрично закопчаване, с множество ципове или копчета.

            Дължината може да бъде и дълга до глезена, къса, или средна дължина.

            Но това са само насоки, вие можете да изберете това, което предпочитате, като винаги трябва да съобразявате връхните облекла с обувките или чантата си, а може и с дрехите, с които ще сте облечени.

            Ние от магазин Laleto ви предлагаме широка гама от различни по цвят, кройка и за различните сезони връхни облекла. Знаете по принцип колко са скъпи тези дрехи, но ние ви ги предлагаме на абсолютно достъпни цени, от които ще останете изненадани и очаровани.

<!-- [if gte mso 9]>