Ризи

   Ризите са класическо официално облекло. Те могат да бъдат във много и различни разновидности. От гледна точка на кройка, цвят, модел, а и стил.

            В последно време много предпочитани ризи са тези, които са раирани или карирани. Те не спадат към официалното облекло, а по скоро към спортното. Те се носят с дънки и спортен панталон. Много добре изглежда за ежедневен тоалет карирана риза с накъсани дънки. Това е едновременно и удобно и секси.

            По-официалните модели ризи са класическите вталени ризи с едно джобче в горната част, или без джобче. Цветово можете да ги избирате според останалата част от облеклото или според повода, за който са ви необходими. Ако трябва да уточним и класическите цветове за тази дреха,  това са черно и бяло. Те изглеждат винаги елегантно и официално, дори и да са с най-обикновена кройка.

            Но да забравим за малко за класиката, която не е за изхвърляне, но с годините всичко се променя и класическите модели ризи остават на по-заден план. Днес се предпочитат повече разчупените модели на това облекло. Те могат да са с асиметрично закопчаване, може да имат голи рамене. Възможно е да бъдат с воали, за по-ефектен вид и какво ли още не. Ако сте почитатели на по-екстравагантния начин на обличане със сигурност ще изберете някой по-раздвижен модел пред класическия такъв.

            В Онлайн магазин Laleto сме ви подготвили богата гама от ризи, които могат да ви послужат за всяка част от вашето ежедневие. Може да изберете класиката за работното си място и екстравагантното и модерното за времето, което ще прекарате в някой ресторант или кафе. Не изневерявайте на стила си и дори и да ви се налага да се връщате към класиката, винаги намирайте време да изразявате себе си, чрез нещо по-различно.

            Дали ще се подготвяте за работа, или за разходка със спортен тип риза, или за вечеря навън с елегантна модерна риза, винаги бъдете себе си и се обличайте така, както на вас най-много ви харесва, дори и това да не е изцяло съобразено с модните тенденции.