Закупените продукти от сайта на Laleto.org изпращаме чрез куриерска фирма Еконт или Спиди. Доставката струва между 3,80 и 7,50 лева в зависимост от това дали доставката е до офис на куриерска фирма, или до личен адрес. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил - акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще. Всеки потребител може да избере къде да бъде извършена доставката - до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.

Пoръчките се изпращат в срок от 2-4 работни дни след потвръждение на поръчката чрез обаждане (при невалиден номер или неуспешно свързване по телефона поръчката се отменя), в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката или заетостта. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка - вижте сайта на Еконт или Спиди.

Обикновенно доставките се извършват между 09:00 - 17:00 часа в работни дни, както и между 10:00 - 12:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт или Спиди.

Плащането става с Наложен платеж директно на куриера. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача. При покупка и връщане на продукта всички разходи за доставка се поемат от клиента.


Имате право да върнете стоката в 14 (четиринадесет) дневен срок от дата на доставка.