В 14 (четиринадесет) дневен срок, може да замените закупения от Вас продукт с друг размер или нов избран продукт.

В случай на замяна или връщане, всички пратки се изпращат до наш адрес /офис на Еконт Тепето или офес на Спиди ТЕТ ЛЕНИН - гр.Пловдив / за Ваша сметка.

В случай на връщане на продукт, имате право да получите парите си обратно чрез Банков превод.

Продуктите, които се връщат трябва да бъдат в неразличим вид от нов, да не са употребявани, да нямат белези от грим и др. Запазваме си правото да върнем и откажем замяна, ако е нарушен търговския вид на продуктите, които желаете да върнете.

Условия на промоция 3 за 2 (при поръчка на три продукта, клиентът заплаща два от тях и третият, който е с най-ниска стойност е безплатен. 

Всеки клиент има правото да упражни замяна или връщане на продукт в 14-дневен срок, който е закупен от тази промоция. 

Опция връщане: 

1. Ако клиентът иска да върне един продукт, трябва да върне и роклята, която е получил като подарък, защото това разваля условията на промоцията. Ние ще възстановим сумата за един продукт.

2. Ако клиентът желае да върне двата продукта, които е заплатил - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да върне и роклята подарък, защото тя е безплатна, но само в условията на промоцията. Ние ще върнем цялата сума, която клиентът е заплатил за продуктите. 

Опция замяна:

Клиентът може да направи замяна на всеки един от продуктите, ако желае да замени роклята подарък, но тя е по-скъпа от продуктите, които е заплатил, ще трябва да доплати разликата в сумата. 

Пример: Ако поръчва 3 рокли: едната струва 40 лева, втората струва 56 лева, третата струва 39 лева - третата ще бъде роклята подарък. При желание да се замени роклята подарък и новата рокля, която клиентът е избрал струва 44 лева, ще трябва да заплати разликата от 5 лева при получаване на продукта за замяна.

Връщаме само и единствено сумата, заплатена за продуктите. Не връщаме пари за доставките, които клиентите заплащат на куриерските фирми. 

За да отговорите на крайния срок за отмяна, е достатъчно да ни изпратите съобщение, че се упражнява правото за анулиране, преди края на периода за анулиране. Можете да използвате приложения ФОРМУЛЯР за анулиране, въпреки че това не е задължително.

При продукти от категории 'Бельо' и 'БАНСКИ' не се извършва замяна или връщане!